Levering en Betaling

Bij Patricia Cox Sieraden kun je kiezen om je sieraden bestelling thuis te laten bezorgen via PostNL of op te halen in Born (huisadres). Wij bieden de volgende verzendopties aan:

Nederland

  • Ophalen in Born (huisadres). Betalen via PIN of Contant is mogelijk.
  • Versturen binnen Nederland via brievenbuspakket €6,- (track en trace, onverzekerd)

Belgie & Duitsland

  • Brievenbuspakket met track en trace €12,-

Voor overige landen kun je ons altijd een mailtje sturen voor informatie van de kosten.

Levertijd:

Alle producten worden op bestelling en met de hand gemaakt. Om de bestelling te kunnen maken en versturen hanteren wij een levertijd van ongeveer 8-10 werkdagen vanaf het moment dat de betaling is voldaan. De levertijd is variabel per product en bestelling. Heb je de bestelling voor een bepaalde tijd nodig? Neem dan even contact op met info@patriciacox.nl voor de mogelijke levertijd.

Betaling:

Bij Patricia Cox Sieraden kun je op de volgende manieren betalen:

  • iDeal
  • Overschrijven (vooraf)
  • Contant (bij afhalen)

Bij het uitchecken kun je zelf de gewenste optie kiezen.

Retour:

Het kan natuurlijk zijn dat het ontvangen product niet goed past. Wij maken alle sieraden op maat, dus het is geen probleem om je bestelling achteraf nog groter of kleiner te maken tegen vermaak kosten. In geval van standaardproducten die worden aangeboden in de webshop kan het product binnen 7 dagen retour worden gestuurd op kosten van de koper. Voor een op maat gemaakt sieraad of een sieraad met eigen gekozen tekst of letters is het niet mogelijk om deze te retourneren. Om een retour aan te melden kun je een mail sturen naar info@patriciacox.nl

Natuurlijk is het wel fijn als het gelijk goed is, dus kijk altijd even op de pagina maat bepalen voor de juiste maat.